Zonwering Merken (Welke Zijn Het Beste?)

Als je zonwering wilt aanschaffen voor je woning dan zijn er ontzettend veel merken waar je uit kunt kiezen. Elk hebben ze hun eigen voordelen en prijsklassen, dus kiezen kan best lastig zijn.

Daarom hieronder een overzicht van de verschillende merken. Zo krijg je een beter beeld van het aanbod.

Vraag Zonwering Offertes Aan
Ontvang gratis offertes van erkende vakmensen, binnen 2 minuten aangevraagd.
Gratis en vrijblijvend

Wat zijn de beste zonwering merken?

Maar wat zijn nou de beste zonwering merken? Het is best lastig om door het grote aanbod een goede keus te maken. Daarom vind je hieronder een aantal zonwering merken die de moeite waard zijn.

Sunmaster

Sunmaster biedt een brede collectie buitenzonwering aan zoals: knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en buitenshutters.

Naast het veelzijdige aanbod staat Sunmaster ook achter een aantrekkelijk ontwerp. Het moet goed werken maar het moet er ook zeker mooi uitzien. Zonwering is toch een prominent product in je woning.

Sunmaster logo

SunCircle

Een andere optie is SunCircle . Dit is ook een producent van buitenzonwering met een uitgebreid productassortiment. Ze maken zowel: rolluiken, screens, terrasschermen, serrezonwering, uitvalschermen en markiezen.

SunCircle maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Een lange levensduur van de zonwering is dus gegarandeerd. Daarnaast maakt SunCircle gebruik van een solide techniek waardoor de zonwering goed doet wat die moet doen.

SunCircle logo

Verano

Verano biedt naast buitenzonwering ook binnenzonwering aan. Het assortiment bestaat uit: zonneschermen, uitvalschermen, jaloezieën en rolluiken, maar ook diverse raamdecoratie als: jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en lamellen.

Verano maakt fraaie zonwering met een ruim aanbod aan kleuren zodat het product altijd goed bij het interieur van je woning past.

De zonwering is gemaakt van aluminium wat zorgt voor een sterke constructie en heeft hierdoor maar weinig onderhoud nodig.

Verano zonwering

Zonnelux

Zonnelux is een bekende producent van binnenzonwering en heeft voor ieder interieur leuke producten. Rolgordijnen, houten jaloezieën, shutters, plissé gordijnen, duette® gordijnen en duo rolgordijnen zijn hier voorbeelden van.

De zonwering van Zonnelux wordt gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor een lange levensduur garant staat. Het aanbod is ruim en er zijn vele combinaties in kleur en materialen beschikbaar tegen een fatsoenlijke prijs.

Zonnelux zonwering

Heroal

Heroal is een bekend Duits merk op het gebied van buitenzonwering. Ze produceren en verkopen zowel: rolpoorten, terrasoverkappingen, klap/schuifluiken en rolluiken in vele kleuren.

De wensen van klanten is bij Heroal prioriteit nummer 1 en ze besteden hier veel aandacht aan. Heroal maakt gebruik van gerecycled aluminium met een goede coating en laklaag.

Deze bescherming zorgt ervoor dat de zonwering lang meegaat, weinig onderhoud nodig heeft en bestand is tegen zwaar weer.

Heroal zonwering

Stobag

Stobag is een merk uit Zwitserland dat buitenzonwering produceert. Denk hierbij aan: telescooparmen, zonneschermen en zonneschermen die geschikt zijn voor grotere afmetingen of ingewikkelde situaties.

Stobag is een van ‘s wereld grootste zonwering producenten. Stobag levert hoogwaardige zonwering met lange levensduur en helemaal op maat gemaakt voor jou. Er zijn miljoenen kleurencombinaties mogelijk zodat je dit helemaal kunt afstemmen op je interieur.

Stobag

Renson

Renson is ander kwalitatief merk voor buitenzonwering en bestaat al meer dan 100 jaar. Bij Renson kun je terecht voor onder andere screens en terrasoverkappingen.

Renson zonwering

Velux

Velux is een Deens bedrijf dat voornamelijk bekend staat om hun dakraam binnenzonwering. Enige tijd later zijn ze echter ook begonnen met het produceren van: dakvensters, lichtsystemen en verschillende soorten raamdecoratie.

Voor zonwering kun je natuurlijk ook bij Velux terecht. Rolluiken, jaloezieën, vouwgordijnen en zonwering voor schuine dakramen zijn voorbeelden van producten die worden gemaakt door Velux.

Ongeveer 95% van de Nederlanders heeft thuis een dakraam van Velux, dus als je zonwering zoekt voor een Velux dakraam is Velux uiteraard een goede optie.

Velux zonwering

Luxaflex

Luxaflex is misschien wel één van de bekendste merken als het gaat om binnenzonwering.

Vaak wordt de naam geassocieerd met jaloezieën, maar Luxaflex is toch echt een merk.

De raambekleding is van hoge kwaliteit en wordt afgestemd op jouw wensen zodat het altijd goed samengaat met je interieur.

Bij Luxaflex kun je onder andere: aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, duette shades, plissé gordijnen en rolgordijnen bestellen.

Luxaflex zonwering merk

Somfy

Somfy is het meest bekend van de buismotoren voor elektrische buitenzonwering. Het merk breidt levert ook andere producten zoals beveiligingssystemen en sensoren voor buitenzonwering. Somfy staat in het teken van gemak.

Somfy zonwering

Hoe vind je een goede zonwering specialist?

Waar kun je het beste deze zonwering bestellen of ophalen? Er zijn ontzettend veel zonwering specialisten waaruit je kunt kiezen.

Via de offerte service van KoelerHuis kom je in contact met meerdere zonwering specialisten. Zo kun je snel een goede prijsvergelijking maken. Vraag nú offertes aan voor zonwering.

Je kunt er ook voor kiezen om de eerste de beste winkel binnen te stappen, maar verschillende aanbieders vergelijken is slimmer.

Vergelijk verschillende specialisten op punten die je belangrijk vindt en kijk welke het beste scoren op deze punten. Je kunt de specialisten bijvoorbeeld beoordelen op:

  • De prijs
  • Reviews van andere gebruikers
  • Garantie
  • Toegevoegde waarde (extra services)
  • Leveringstijd

Hoeveel garantie zit er op zonwering?

Als je zonwering aanschaft hoop je hier natuurlijk lang van te kunnen genieten. De gemiddelde levensduur van buitenzonwering is 10 tot 20 jaar.

Mocht het zo zijn dat de zonwering kapot gaat binnen deze periode, dan zijn goede garantievoorwaarden natuurlijk niet onbelangrijk.

Vraag bij de aanschaf van zonwering dus ook altijd naar de garantievoorwaarde van de desbetreffende zonwering specialist.

De meest voorkomende garantieperiode van buitenzonwering is 5 jaar.

Bij binnenzonwering is dit ongeveer 1 tot 2 jaar. Een stuk korter dus.

Welke keurmerken voor zonwering bestaan er?

Een voorbeeld van zo’n keurmerk is het ‘romazo garant’ keurmerk. Om over dit keurmerk te mogen beschikken zijn er een aantal zaken vereist.

Een zonwering specialist moet zorgen voor:

  • 5 jaar garantie op montage;
  • 100% tevredenheidsgarantie geven;
  • Zekerheid van levering en installatie;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Gratis offertes aanvragen bij zonwering specialisten

Heb jij aan de hand van deze gids of je eigen onderzoek wat merken en zonwering specialisten op het oog? Vraag advies aan zonwering specialisten.

Vraag hieronder gratis en vrijblijvend zonwering offertes aan bij zonwering specialisten.

Vergelijkbare berichten